Joining the Specials

Momenteel zit ik in de laatste fase van mijn studie en mocht ik vijf maanden geleden eindelijk beginnen aan het afstuderen. Het schrijven van mijn scriptie wilde ik per se doen bij een bedrijf waar ik mij thuis zou voelen. 

Ready to learn new things

Zoekende naar een stage voor mijn studie Crossmediale Communicatie, kwam ik terecht bij PR-Bureau Today’s Specials in Het Industriegebouw. Een aantal mailtjes en een leuk gesprek verder, voelde dit gelijk goed aan!

Let the adventure begin!

Inmiddels ben ik alweer een paar maanden in het bezit van mijn journalistiekdiploma. “Succes hè, met het vinden van een baan, gaat niet makkelijk worden” kreeg ik regelmatig naar mijn hoofd geslingerd. Ja, thanks guys! 

Best wishes & a merry x-mas!

“Nee, ik blijf het lekker allemaal alleen doen hoor. Dan heb ik tenminste zelf de controle over de inhoud en kwaliteit van de uitingen van mijn klanten”. Ik hoor het mijzelf nog zeggen. Nu denk ik hier wel anders over.…

Eén jaar Today’s Specials

Het nieuwe jaar is in zicht, wat betekent dat ik bijna een jaar in dienst ben bij Today’s Specials! 2 januari 2017 was mijn eerste officiële werkdag bij dit creatieve communicatie bureau. Spannend, mijn eerste ‘echte’ baan na het afronden…
Pagina 1 van 6