Het nieuwe jaar is in zicht, wat betekent dat ik bijna een jaar in dienst ben bij Today’s Specials! 2 januari 2017 was mijn eerste officiële werkdag bij dit creatieve communicatie bureau. Spannend, mijn eerste ‘echte’ baan na het afronden van mijn studie! Het was een hele goede start van het nieuwe jaar, een jaar dat voorbij is gevlogen en waarin ik ontzettend veel geleerd en ondernomen heb. Ik heb het PR vak goed leren kennen en leer alle fijne kneepjes onder de vleugels van Cristèl.

Ik begon met het opstellen van social media posts, maar mijn werkzaamheden breidde zich al snel uit naar het schrijven van blogs en persberichten en ondertussen ben ik accountmanager van verschillende opdrachtgevers! Wat ik zo leuk aan mijn baan vind? De afwisseling, het schakelen en de diversiteit. Door dat je met uiteenlopende opdrachtgevers te maken hebt, van horecaondernemingen tot vastgoedbedrijven en alles daar tussen in, is geen dag hetzelfde. Op welke manier vertel ik het verhaal van de klant? Hoe zorg ik ervoor dat zij de media aandacht krijgen die zij verdienen? Het zijn vragen waar goed over nagedacht moet worden. Maar ook het feit dat Today’s Specials groeit en ik daar deel vanuit mag maken, zorgt ervoor dat ik na het weekend weer fluitend naar mijn werk ga!

Wat ik echt het allerleukste vind aan mijn werk, vind ik lastig te zeggen. Als ik toch iets moet benoemen kies ik voor het begeleiden van een perstraject van kop tot staart. Het is altijd weer spannend om te starten met een stortvloed aan informatie, waar uiteindelijk een mooi verhaal uit moet rollen. De kers op de taart is dan toch wel wanneer je aan het eind van een perstraject jouw eigen geschreven stuk in het AD of de LINDA. voorbij ziet komen!

Kortom: ik heb het erg naar mijn zin bij Today’s Specials. Ik kijk uit naar wat het nieuwe jaar mij allemaal zal brengen en hoop dit aan het eind van 2018 met jullie te kunnen delen in een nieuwe blog!

X, Lisa