Momenteel zit ik in de laatste fase van mijn studie en mocht ik vijf maanden geleden eindelijk beginnen aan het afstuderen. Het schrijven van mijn scriptie wilde ik per se doen bij een bedrijf waar ik mij thuis zou voelen. Een uitdaging, zo bleek. Op de valreep schoof ik aan bij Cristèl voor een sollicitatiegesprek en startte ik vrijwel direct aan een nieuw avontuur bij Today’s Specials.

Maandag 13 november was het dan zover, mijn eerste stagedag bij de dames van Today’s  Ik vond het spannend: een nieuw bedrijf én alleen maar meiden om me heen. Hoe zou ik dat vinden? Zou het klikken met ze?

Vol goede moed trok ik mijn jas aan, strikte ik mijn veters en ging ik op mijn scooter richting Het Industriegebouw. “Oké Kath. We gaan ervoor!” Ik viel met mijn neus in de boter, want ik mocht direct meedoen aan een workshop van Sigrid Stamkot over het schrijven van hét perfecte persbericht. Een goede opfriscursus, die mij gelijk kennis liet maken met het belangrijkste onderdeel in de wereld van Public Relations. 

Niet alleen viel ik met mijn neus in de boter, ook viel ik binnen tijdens de drukste periode van het jaar. Hierdoor was het direct plug & play, zoals dat wel vaker gaat in het PR-vak. Dit maakte dat ik mijn werkzaamheden snel eigen kon maken. Iedere ochtend even bijkletsen met een kop thee, de kranten doorspitten op zoek naar nieuws en het internet afstruinen naar publicaties over onze klanten. Samen met het schrijven van blogs en het opstellen van copy voor diverse social media accounts tikte de dagen weg. Mijn collega’s hebben mij hierin ondersteund en ik heb super veel van hen mogen leren!

Het Today’s team wordt groter en groter: Mirte en Fleur hebben zich aangesloten als stagiaires en Amy is de nieuwe copywriter. Super gezellig, maar ook de hoogste tijd om ruimte te maken voor anderen. De weken zijn voorbij gevlogen en inmiddels zit mijn tijd bij Today’s Specials er alweer op. Het is tijd om de wijde wereld in te gaan en op zoek te gaan naar een grote mensen-baan.

Ik heb een super leuke én leerzame tijd gehad bij Today’s Specials! Bedankt lieve meiden!
XO Kath.