Zoekende naar een stage voor mijn studie Crossmediale Communicatie, kwam ik terecht bij PR-Bureau Today’s Specials in Het Industriegebouw. Een aantal mailtjes en een leuk gesprek verder, voelde dit gelijk goed aan! Al snel kon ik beginnen, en ik moet je zeggen, de tijd vliegt voorbij! Deze week ben ik begonnen aan week vier en ik heb het nu al naar mijn zin. Dit komt door wat ik allemaal al mag doen en de gezellige collega’s. De werkzaamheden die ik hier doe sluiten precies aan bij mijn studie, wat natuurlijk helemaal fijn is!

Wel spannend ja, zo’n eerste stage op het gebied van PR en Communicatie. En gelijk veel informatie en verantwoordelijkheid waarvan ik zeker veel ga leren. Het leukste tot nu toe, is dat ik merk dat het werk heel divers en uitdagend is, en dat de PR wereld mij interesseert. Het ene moment ben ik bezig met het verzinnen en schrijven van een creatieve social media post voor één van onze klanten, het andere moment ga ik op zoek naar persberichten die door Today’s Specials zijn geschreven.

Verder ben ik vaak te vinden in de stad om te genieten van een wijntje, want voor gezelligheid en avontuur kun je mij wel wakker maken. Daarnaast vind ik het leuk om te fotograferen en hou ik van reizen.

Mijn doel is om bij Today’s Specials veel ervaring op te doen, en er met plezier op te terug te kijken. Maar dat moet helemaal goed komen hier! Let’s go for it!

Liefs, Fleur