Het is inmiddels zes maanden geleden dat ik met het zweet op mijn voorhoofd voor het eerst het veelbelovende Industriegebouw binnen liep. Met goede moed was ik onderweg naar het sollicitatiegesprek met dé PR-lady herself: Cristèl Klandermans. Ik was inmiddels bijna een jaar voorzien van mijn felbegeerde communicatiediploma, maar werkte op dat moment ter overbrugging nog in een compleet andere wereld. Een wereld van financiën, mannen in pak en weinig creativiteit: de Rabobank. Niet geheel vreemd dat ik op die plek niet kon aarden en verlangde naar een vindingrijke omgeving, waar ik mijn creatieve ei wél kwijt kon.

Ik was al langer bekend met Today’s Specials en toen ik de vacature voor PR-consultant voorbij zag komen, schoot ik direct achter mijn laptop. Ik deed mijn uiterste best om de meest pakkende motivatiebrief te schrijven en de interesse van de dames te wekken.

Ik. Moest. Die. Baan.

En met resultaat. Ik mocht aanschuiven voor een goede bak koffie en een nog beter gesprek. Een maand later liep ik opnieuw het Industriegebouw binnen. Deze keer niet met het zweet op mijn voorhoofd, maar met een big smile op mijn gezicht: ik was de kersverse Today’s Specials-collega! Voor een periode van zes maanden was ik degene die de werkzaamheden van hoogzwangere collega Ingelotte ging overnemen. Spannend!

Ik voelde mij direct thuis. Zowel binnen het team als in de wonderen wereld van de PR. Eindelijk had ik het gevoel mezelf te kunnen zijn, mijn eigen skills uit te kunnen breiden en te ontwikkelen. Ik heb dan ook enorm veel geleerd in een relatief korte periode. Ik ben iedere uitdaging vol goede moed aangegaan en heb geleerd van de (beginners?)fouten die ik heb gemaakt. Terugkijkend op de afgelopen periode bij Today’s, kan ik met trots en enthousiasme zeggen dat ik het fort van Ingelotte met succes heb bewaakt!

En dat enthousiasme blijkt wederzijds te zijn. Hoewel ik binnenliep als vervanger van Ingelotte, loop ik voorlopig nog niet zonder baan naar buiten. YES: Ik mag blijven! Een fantastische afsluiter van dit jaar en een nóg mooier begin voor 2018. Ik heb vreselijk veel zin om weer een jaar te mogen knallen op mijn Today’s-stoel, nóg meer te leren en verdere stappen te kunnen zetten. Let’s do this!

Cheers, Nina