It´s been a while, dus tijd voor een update! Mijn vorige blog (klik!) schreef ik toen ik net een maandje bij Today´s rondliep, nieuw in de PR-wereld en loaded met allerlei indrukken. In die tijd stond er nog ‘copywriter’ achter m’n naam, wat inmiddels is aangevuld met PR-consultant. Een grote uitdaging, maar wel een hele leuke! Geen wonder dat ik nu op PR-gebied wijzer ben dan ooit, al valt er nog steeds ontzettend veel te leren.

Het leek me leuk om een kleine terugblik op de afgelopen maanden te doen. Wat zijn de hoogtepunten geweest? Natuurlijk het ontzettend leuke team: big boss Cristèl, rots in de branding Nina en de twee nieuwe, sprankelende aanwinsten Thea en Joy, maar ook fijne, leuke klanten en – daar gaat het uiteindelijk om – goede publicaties.

Welke drie mij het meeste zijn bij gebleven? Hier zijn ze in willekeurige volgorde:

Maar er is natuurlijk veel meer moois verschenen. Verschillende openingen van De Beren restaurants, de komst van strandtent Colorado Charlie, projecten bij Van Omme & De Groot, mooie initiatieven van EARTH Water en evenementen bij het Jenevermuseum in Schiedam.

Conclusie: de overstap van journalistiek naar PR: ik heb er echt geen spijt van. En dat ik in het diepe ben gesprongen bij Today’s Specials, al helemaal niet.

x. Amy