Berenhelmen verrijken straatbeeld van Lelystad Horecaketen

De Beren blijft groeien. Deze maand opende de bekende franchiseketen alweer haar 50ste vestiging! De gloednieuwe locatie betreft een bezorgrestaurant op het Dukaatplein in Lelystad. Het straatbeeld van Lelystad wordt daarmee verrijkt met de herkenbare koeriers, getypeerd door de vrolijke helmen met berenoren. Lelystedelingen kunnen nu thuis genieten van authentieke gerechten, denk hierbij aan smaakvolle vleesgerechten zoals spareribs en saté of goedgevulde maaltijdsalades. Franchisenemer Roel de la Rambelje vertelt trots: ‘We vinden het een hele eer dat wij de 50ste vestiging van De Beren zijn en hopen veel klanten te verblijden met onze berengerechten’.

Bezorgrestaurant in Lelystad De 50ste vestiging van horecaketen

De Beren is geopend op een prachtige zichtlocatie, in een hoekpand nabij het station Lelystad Centrum. Het bezorgrestaurant is elke dag vanaf 16:00 uur geopend voor bestellingen. Klanten kunnen rekenen op verse gerechten voor een aantrekkelijke prijs. Zo zijn er al menu’s te bestellen voor €7,95 bestaand uit bijvoorbeeld een kipschnitzel of Berenburger met bijgerecht naar keuze. De gerechten zijn ook af te halen in de vestiging zelf.

De Beren door heel Nederland

Het doel van De Beren is om zoveel mogelijk mensen in Nederland te laten genieten van haar royale gerechten. De succesvolle horecaformule blijft groeien, afgelopen drie maanden opende de keten drie nieuwe vestigingen: in Gouda, Tilburg-Oost en nu ook in Lelystad. Met deze nieuwe locaties zijn er in totaal vijftig De Beren vestigingen, waarvan 31 restaurants en 19 bezorgrestaurants. Dit jaar openen nog twee nieuwe restaurants in Schieveste en Alphen aan den Rijn. Ook in 2018 gaat De Beren haar sterke groei doorzetten, door de opening van meerdere vestigingen verspreidt door heel Nederland.

Een restaurantmerk met een sterke persoonlijkheid

Het typisch Rotterdamse horecaconcept De Beren staat bekend om haar kwalitatieve gerechten voor een vriendelijke prijs. In 2016 werd zij zelfs uitgeroepen tot het meest sympathieke horecamerk van Nederland. De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants door heel Nederland. De horecaketen wil alle vestigingen die de oude stijl nog hanteren, ombouwen naar de nieuwe stijl.