Van BN’er tot politici: Bram Ladage fans zijn overal

Bram Ladage in het centrum van Den Haag bestaat op vrijdag 24 november alweer 20 jaar. Om dit jubileum te vieren kan het publiek hier op deze dag tussen 14:00 en 16:00 uur een puntzak patat scoren voor €0,20! De Bram Ladage winkel op de Spuistraat is afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot een waar begrip. Connie Witteman (ook bekend als Vanessa) komt regelmatig een patatje eten en ook veel politici kunnen de Bram frites in Den Haag niet weerstaan. Zo komt minister-president Rutte graag langs voor een goedgevulde zak échte patat!

Brammomentje in Den Haag

Franchisenemer Nathalie Stolk werkt sinds 2002 bij het Ladage verse patatimperium en vertelt: ‘‘Ik ben heel trots op het 20-jarig jubileum van de locatie waar ik in 2008 als franchisenemer begon. Sinds dag één dat ik bij Bram Ladage werk is mijn missie om iedere gast van een smaakvolle zak frites en een brede glimlach te voorzien. Samen met de medewerkers zorgen we ervoor dat alle gasten een eigen brammomentje beleven!’’ De populariteit van de locatie op de Spuistraat heeft geresulteerd in een tweede locatie in de stad op de Haagse Markt. Ook zijn er plannen om de nieuwe BRAM'S Gourmet Frites formule uit te breiden naar Den Haag.

Patat DNA

Het grote succes van de verse frieten van Bram Ladage is volgens kenners toe te schrijven aan de kwaliteit van het basisproduct de aardappel. Iedere dag worden deze rechtstreeks vanaf boeren uit de buurt vers naar de vestigingen gebracht. Deze dagverse aardappels worden vervolgens bij Bram Ladage gebakken in 100% plantaardige sojaolie. En zo krijg je het authentieke recept van Bram himself: echte patat en echt lekker!

Over Bram Ladage

Bram Ladage is in 1967 begonnen met een patatkraam op de Rotterdamse markt en inmiddels uitgegroeid tot een sterke formule met meer dan 30 winkels in heel Nederland. Het familiebedrijf heeft een eigentijdse en herkenbare aanpak welke zich laat kenmerken door de pijlers: vers, snel, smakelijk én betaalbaar.