Het gaat goed met de Rotterdamse vastgoedsector. Met de komst van de Markthal, het imposante Centraal Station en De Rotterdam van Rem Koolhaas heeft de internationale pers haar oog op de wereldstad laten vallen. Lege bedrijfspanden krijgen nieuwe bestemmingen en de markt trekt aan. Hoogtijd om op 15 februari iedereen die werkzaam is in deze sector bij elkaar te brengen op de eerste editie van de Rotterdamse Vastgoedborrel in Metropole café NRC. “Ik vind het fantastisch dat de stad zo in ontwikkeling is en natuurlijk een eer dat de eerste Rotterdamse Vastgoedborrel in mijn zaak georganiseerd wordt. We gaan er wat moois van maken!” Vertelt Herman Hell, eigenaar van NRC.

De Rotterdamse Vastgoedborrel

De Rotterdamse Vastgoedborrel is een gratis netwerkevenement voor projectontwikkelaars, makelaars, architecten, designers, investeerders en aannemers. Op donderdag 15 februari start om 17:00 uur het programma vol live muziek, lekkere dranken, goede happen, prijsuitreikingen en surprise acts. Tijdens het event kunnen bezoekers visitekaartjes inleveren, hiervan maken 15 personen kans op een volledig verzorgde lunch bij NRC. Tevens kan men collega’s aanmelden voor de award voor De Beste Vastgoednetwerker; hiervoor kunnen mensen tot 13 februari worden aangemeld door te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De award hiervoor wordt tijdens de borrel uitgereikt door Rotterdamse jakhals Sjoerd van Oortmerssen.

Nieuws Rotterdams Café

NRC Het voormalige kantoor van de redactie van het dagblad NRC is sinds 2010 getransformeerd naar één van de grootste horeca-hotspot van Rotterdam. De zaak is opgedeeld in verschillende hoekjes, dit maakt het pand perfect voor een intiem etentje maar ook voor een gezellige borrel aan één van de drie bars in het Grand Café. NRC prijkte onlangs op de lijst van de Nederlandse Café top honderd “Horeca in optima forma” aldus Misset, het vakblad voor ondernemers en managers in de horeca.