KETEL1 opent borrelseizoen 2015 in Rotterdam

KETEL1 is op vrijdag 3 april terug met een spetterende nieuwe editie van de vrijdagmiddagborrel Binnenpret. Het populaire evenement maakt een grootse rentree op een unieke locatie op de Maas: de Spido. Met een bijzonder uitzicht op de skyline, originele…

Australian introduceert ‘Snappers’

Australian, bekend van de luxe bonbons, biologische koffie- en ijsvarianten, breidt uit met een nieuwe lijn chocoladerepen richting retail: de ‘Snappers’. De chocolade van Australian is van bijzonder hoge kwaliteit door een ambachtelijke receptuur en het gebruik van natuurzuivere ingrediënten.…

De Librije grote winnaar eerste editie Restaurant Awards

De winnaars van de eerste editie Restaurant Awards 2015 zijn zojuist bekend gemaakt. In elf uiteenlopende categorieën hebben de vijfhonderd beste chefs van Nederland een stem mogen uitbrengen op hun favoriete restaurants. De Librije*** (Zwolle) heeft twee awards verdiend en…

KETEL1 lanceert nieuwe gerijpte Jenever

KETEL1, een Oer-Hollands begrip. Dit najaar lanceert het jenevermerk een nieuwe gerijpte jenever: KETEL1 MATUUR. Een Speciale blend van jonge en gerijpte graanjenever. De granen-eau-de-vie verkregen meerdere jaren rust in de vatenzolder van Nolet om zodoende op eikenhout tot volle…

Blender gekroond tot meest gastvrije horecagelegenheid van Rotterdam

De Rotterdamse horecagelegenheid Blender is door het Panel Deurbeleid Rotterdam uitgeroepen tot meest gastvrije horecagelegenheid van de Maasstad. Burgemeester Ahmed Aboutaleb bracht de boodschap woensdag 19 december persoonlijk over aan het management en de medewerkers van succes-concept Blender. Het Panel…