Het Rotterdamse makelaarskantoor Baljon & Mora heeft de bovenste drie verdiepingen van de prestigieuze woontoren Montevideo in Rotterdam aan twee verschillende kopers verkocht. Voor het astronomische bedrag van totaal ruim 6,6 miljoen euro mogen de nieuwe eigenaren – een zakenman en een internationaal bekende Nederlander – intrek nemen in de zeer luxueuze stulpjes van in totaal ‘slechts’ 963 vierkante meter. Wie de vermogende bewoners van de ongeëvenaard grote penthouses aan het Landverhuizersplein op de Rotterdamse Wilhelminapier zijn, mag de makelaar niet bekend maken. “De kopers laten zich raden, maar ze zullen zich zonder twijfel erg thuis voelen in Rotterdam,” vertelt directeur Karel Glazener die de verkoop een ‘kroon’ op het werk van Baljon & Mora noemt. 

Sky High

Het indrukwekkende Montevideo is met zijn 152 meter een van de hoogste woontorens van Rotterdam. Beide kopers, die zich kort na elkaar aandienden, weten één ding zeker: er is altijd een fabelachtig uitzicht over de stad – en op goede dagen zelfs tot aan de Noordzee. In de imposante woontoren ontbreekt het de kopers aan niks. Alle bewoners hebben namelijk de beschikking over sauna’s, een health club met fitnesszaal en een zwembad exclusief voor bewoners. De koper van het bovenste penthouse heeft zelfs een eigen daktuin van ruim 160 vierkante meter met onder meer een grote jacuzzi van waaruit kan worden genoten van het mooiste uitzicht van de stad.

Over Baljon & Mora

Het Rotterdamse boutique kantoor Baljon & Mora is sinds 1972 actief in de aan- en verkoop van exclusieve woningen in Rotterdam en omstreken.