Samen met Rudolph cadeaubonnen winnen of het goede doel steunen

Het Nederlandse E-commerce bedrijf Opwaarderen.nl komt dit jaar met een wel heel bijzondere kerstgedachte. Met de lancering van de Rudolph applicatie wordt het treinreizigers mogelijk gemaakt om kerstcadeaubonnen te winnen óf een mooi bedrag te doneren aan de Voedselbank. Het enige dat je moet doen is jouw bijzondere kerstgedachte delen met Rudolph. Business Development Manager Aimée vertelt: “Met Rudolph is het mogelijk om in de periode rondom kerst cadeaubonnen te winnen die je weg kunt geven óf kunt doneren aan de Voedselbank. Zo zorg je er voor dat een ander er tijdens de feestdagen warm bij zit.”

Driving home for Christmas

Treinreizigers die zich in de periode rondom kerst op of nabij een treinstation bevinden kunnen meespelen met de ludieke actie. Via de browser op je telefoon navigeer je gemakkelijk naar rudolph.opwaarderen.nl en start je het gesprek met Rudolph. Het virtuele kerstrendier houdt je gezelschap en zorgt ervoor dat jij in de meest saamhorige tijd van het jaar niet alleen hoeft te reizen met de trein. Overtuig jij Rudolph tijdens jullie gesprek van jouw ultieme kerstgedachte? Dan maak je kans op het winnen van €10,- aan cadeaubonnen van Zalando.nl of Bol.com. Wil jij deze kerst liever iemand een helpende hand toereiken? Doneer het bedrag dan aan de Voedselbank. Met slechts één druk op Rudolph’s Red Nose zorg jij ervoor dat anderen ook een smaakvolle kerst beleven.

Doneer samen met Rudolph

Samen met Rudolph en Opwaarderen.nl is het dit jaar mogelijk om de Voedselbank te steunen. Je staat er misschien niet bij stil als je aanschuift aan een rijkelijk opgemaakt kerstdiner, maar meer dan één miljoen Nederlanders leeft onder de armoedegrens en kan zich zo’n feestmaaltijd niet veroorloven. De Voedselbank zet zich het hele jaar door in voor deze groep mensen en zorgt er ook voor dat zij met de kerst niet vergeten worden. Draag ook een steentje bij door samen met Rudolph de cadeaubonnen om te zetten in een donatie aan dit mooie initiatief.

Over Alphacomm Digital Commerce

Alphacomm is een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het E-commerce bedrijf is marktleider in de business-to-consumer branche als het gaat om het aanbod van digitale goederen. Het van oorsprong Rotterdamse bedrijf is inmiddels actief in België, Duitsland en de Verenigde Staten en verscheen eerder in lijsten van Deloitte Technology top 50, fd. Gazelle Awards, Cross Border top 30 en Twinkle top 100. Daarnaast biedt het bedrijf advies aan nieuwkomers en multi-channel firma’s die zich op de E-commerce markt begeven.